26 Ağustos 2009

Dr Oetker'in Yeni Ürünleri



Bu maili sevgili Cincinsfikirli Banu'cuğum gönderdi bugün.

Hepsine bayıldım. Çok pratik görünüyorlar.

Henüz marketlerde görmedim ama ilk fırsatta alıp deneyeceğim.


Dr Oetker'in Basın Bülteni

Etkileyici görünüm için en kolay ve en hızlı yol:
Dr. Oetker Dekor Serisi ürünlerini gururla sunar!

Bugüne kadar birbirinden nefis ürünleri ile mutfaklarda hayatı kolaylaştıran Dr. Oetker, şimdi de Dekor Serisi ürünleri ile tüketicilerinin beklentilerini karşılıyor. Dr. Oetker tutkunları, bu yeni ürün serisi sayesinde daha da etkileyici görünümlü ve lezzetli tarifler hazırlayabilecekler!

Dr. Oetker Dekor Serisi’nde, Siyah – Beyaz ve Bitter olmak üzere 2 çeşit glazür, Şekerli ve Kakaolu olmak üzere 2 çeşit Pasta Süsü ve 4 farklı tüpten oluşan Süsleme Glazürü yer almakta. Son derece çekici olan ürün ambalajlarının üzerinde kullanım önerileri de yer almaktadır.

Serideki ürünlerin kullanımı çok kolay ve eğlenceli: ister sıcak suda eriterek, ister mikrodalga fırında sadece 1 dakika ısıtarak hazırlanan glazürler ile tatlıların lezzetine lezzet katabilir, kullanıma hazır rengarenk pasta süsleri ve süsleme glazürleri ile tariflerinize renkli, neşeli görünümler verebilirsiniz!

Dr. Oetker Dekor Serisi sayesinde pasta, kek, çörek, bisküvi ve tatlı tariflerinizi kişiselleştirebilir, özel günlerde sevdikleriniz için özel sürprizler hazırlayabilirsiniz...

Dr. Oetker International ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, HACCP Gıda Güvenliği Sistemi ve ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi sertifikalarına sahiptir ve bu sistemleri uygulamaktadır.

Dr. Oetker, marka imajını “en iyi lezzet ve kalite” odaklı oluştururken, sloganını
“işin özü kalitedir.” olarak belirlemiştir. Tüketicilerin isteklerini en iyi şekilde yerine getirmeyi kendine ilke edinen Dr. Oetker, hammaddelerin seçimini büyük bir titizlikle yapmakta ve üretimin her aşamasında özenli kalite kontrol çalışmaları gerçekleştirmektedir. Değişen tüketici ihtiyaçları ve damak zevklerine göre ürün portföyünü genişleten Dr. Oetker, tüm yeni ürün ve tarif denemelerini üretim tesislerindeki modern Deneme Mutfağı’nda, ev ortamı koşullarında hazırlamaktadır.

İzmir, Temmuz 2009

4 yorum:

Unknown dedi ki...

bende marketlerde görmedim ama gelir heralde yakında bende inceleyeyim yakından

zarpandit dedi ki...

canımcım valla ben gordum aldım cok kullanıslılar:)

lemanice dedi ki...

ben de görmedim henüz bakalım bakalım nasılmışlar,ha bu arada ekledim seni izninle, sen de beni eklersen mutlu olurum.sevgilerimle.

m.kübra dedi ki...

ben gördüm ve kullandım :)) büyük migroslarda satılıyor..üstelik şu yazı kalemleri gerçekten çok işe yarıyor..pastaların üstünü süslemede ve yazı yazmada..tavsiye ederimm

Portakallı Muffin

Bu kekleri herzamanki nemli kek tarifimle yaptım aslında. Link vermektense değiştirdiğim haliyle tarifimi buraya kopyalıyorum. :) Malzem...