1 Mart 2012

2-C Sınıfı Tatil Pastası



Bu pasta, geçen yıl tatil öncesi oğlumun sınıf arkadaşları için hazırladığım tatil pastası...

5 yorum:

lezzetmutfağı dedi ki...

merhabalar ebru hanım tarıflerınızı begenıyorumm sıze bır sorum olacakk lutfen acılen cevapp :) ovalette aldım cok buyuk hevesle ama bır turlu pandıspanyam olmadı ortası çöktü lastik gibi bir yapısı oldu nasıl kullanılacagını anlatırsanız sevınırımm ne kadar kullanmam gerekıyor nerde hata yapıyorum cok kez yaptım sonuc hep aynıı çatlayıp olücem artık

ebruakin dedi ki...

Selamlar,
Çok teşekkür ederim. Çok naziksiniz. :)

Ben de ovalette almıştım uzun zaman önce. Sadece 1 tarif denedim, ne yaptığımı bile hatırlamıyorum.
Katkı maddesi olduğundan içime sinmedi ve daha sonra hiç kullanmadım.

Yardımcı olamadığım için üzgünüm.

Size kolaylıklar dilerim.
Sevgiler...

Adsız dedi ki...

Selamlar seker hamuru u acarken bazen pudra yada nisasta hamurun ustune yapisiyor yada figurlerin ustune geliyor beyaz beyaz gozukuyor. Silmek icin ne yapabilirz ya da parlatmak icin? Aklima glizkoz geldi ama

ebruakin dedi ki...

Selamlar,

Açtığım hamurun üzerindeki nişastaları uzaklaştırmak için

http://ebruakin.blogspot.com/2008/10/eker-hamuru-ile-modelleme-ekipmanlar.html

bu linkte de görebileceğiniz boya fırçasını kullanıyorum.

Daha küçük şekiller için resim fırçası kullanılabilir ama kesinlikle kuru olacak.

Saygılar...

Blogs dedi ki...

Merhabalar,

Blog'unuz tariflerinizin kalitesinden dolayi ilgimizi çekti.



Indeksleyebilmemiz için tarifinizi Ptitchef.com'a kaydetmenizden
memnuniyet duyacagiz.

Ptitchef Web'in en iyi Mutfak sitelerini bir araya getiren bir
rehberdir. Yüzlerce Blog şimdiden kaydedilmiştir ve sitelerinin
tanitimini PtitChef üzerinden gerçekleştirmektedir.

Ptitchef'e kaydolmak için
http://tr.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form veya
http://tr.petitchef.com sayfasini ziyaret edin ve üst kisimda yer alan
"Site blog'u ekleyin" üzerine tiklayniz.

Saygilarimla

Vincent
Petitchef.com