5 Temmuz 2007

Oğlumun Yaş Günü Pastası























Eski işime, kısmen de olsa, geri döndüm arkadaşlar. :)

Ama tam zamanlı çalışmayacağım. İşimin çoğunu evden yürüteceğim. Oğlum henüz yuvaya başlamadığından, böylesinin daha iyi olacağını düşündüm.

Sabah 9'dan, akşam 18'e kadar sürecek bir işte çalışmaya cesaret edemedim doğrusu. Çünkü ben muhasebe müdürü olarak çalışıyorum ve işimin her gün 18'de biteceğinin garantisi olmuyor maalesef.

Son çalıştığım şirket reklam filmi ve uzun metraj film prodüksiyonu yapan bir şirket. Ben de geçtiğimiz 10 yıl boyunca muhasebe ve finans müdürlüğünü yaptım. Daha önce de biraz bahsettiğim gibi, oğlum doğduktan sonra hayatım tamamen değişti ve ben hem annelik, hem de müdürlük görevlerime yetişebilmek için kendimi çok fazla yıprattım.

Sonunda da, patladım ve işten ayrılma kararı aldım.

Patronlarımdan, uzun metraj filmlerin prodüktörü, hem Oğluma vakit ayırabileceğim, hem de çalışabileceğim bir yöntem önerdi. Ben de denemek şartıyla kabul ettim.

Dilerim bu sefer eskisi kadar yorulmam. Ayrıca bu karar hepimiz için en hayırlısıdır.

Başlarda evrakları toparlamam için ofise gitmem gerekiyordu. Ofise gidebilmem için de Oğlumu Kadıköy'deki Annemin evine bırakmam ve Beyoğlu'ndaki şirkete gitmem... Bu arada da evde yeni yemek denemeleri yapamadığımdan, bloğuma yeni tarif ekleyemedim. Ama şimdiden sonra eski düzenime dönüyorum ve yeni tariflerle aranızda olacağım.

Madem yeni tarifim yok, ben de, Oğlum Güneş'in ilk yaşı için 11.12.2004 tarihinde, Coccolat'ın sahiplerinden Elif Kolankaya'nın yaptığı ve benim şeker hamuru ile tanışmamı sağlayan pastamızın fotoğrafını sizlerle paylaşayım dedim.

Bu fotoğrafı Coccolat'ın internet sitesine de koymuşlar. Kendilerine tekrar teşekkür ediyorum. İyi ki onlara bu pastayı yaptırmışım, iyi ki kurslarına katılmışım...

Mutfak konusunda kendimi geliştirmeme çok faydaları oldu.

Hepinize kocaman öpücükler ve sevgiler...

















Bu da eşimin sanatsal fotoğraf denemesi... :)))
Güneş ve Bulut...

2 yorum:

Nalan Ünal dedi ki...

Güneş ne şekermiş öyle. Benim için şööyle bi kere kocaman öper misin?
Sevgiler,
Nalan

ebruakin dedi ki...

Selam Nalan'cım.
Çok çok teşekkür ederim. Senin için oğlumu öptüm kocaman.
Biz de seni öpüyoruz. :)))
Sevgiler...

Portakallı Muffin

Bu kekleri herzamanki nemli kek tarifimle yaptım aslında. Link vermektense değiştirdiğim haliyle tarifimi buraya kopyalıyorum. :) Malzem...