5 Temmuz 2009

Duvar Etiketi



Geçenlerde Bauhaus'tan fotoğraftaki Sünger Bob Etiketlerini aldım.

Oğlumun yaşı 6 olunca, odasının duvarındaki ayıcık bordürleri gözüme batmaya başlamıştı. Ne de olsa bebeklikten çıktı değil mi?

Birbirinden güzel duvar etiketleri için www.duvarstickeri.com adresine gözatabilirsiniz. Evinizin diğer odaları için de çok şık etiketler var.

Tek problemleri, boyaya zarar vermemek için çok az yapıştırıcı içermeleri. Bu yüzden de bazı yerleri havaya kalkabiliyor. Özellikle ince dallı güllü modellerde bu ciddi sorun olabiliyor. (Arkadaşıma da çiçekli kumaş dokulu modellerini almıştık. Oradan biliyorum.)

6 yorum:

Zeynep'le Tarifler dedi ki...

bu devirde çocuk olmak lazımmış.ne güzel şeyler var hayran olup imrenmemek elde değil:)
çok güzel olmuş güneşin odası.zevkli ebrucuğum benim.
çok öptüm sizi:)

Mutfakname-Zuhal dedi ki...

ehh bencede yaıcık resımlerınden kurtulmakk lazımdı.. :)) gule gule kullansın güneş :)bence senn futbol stıckırları alsaymışsın... baksana ya adam futbolcu olmuş maşşalh... :)) çok sevındım. ebru abla ınşallah devam eder.. ve basarılı bır futbolcu olur :) bu arada kurabıye kalıpların cok guzell gule gule kullan :) sevgiler

İlker Ergin dedi ki...

Bende oğluma evdeki çalışma odasını oyun odası yaptım.Oda Koçtaş'ta gördü bu stickerleri,bizde alıp süsleyelim bari.Çok güzel duruyormuş.Sevgiler...

aslı'nın mutfağı dedi ki...

Ellerine sağlık, evde değişiklik yapmaya bayılırım.. Güneş'in odasının havası değişmiştir eminim.. İyi günlerde kullansın.. Sevgiler..

Unknown dedi ki...

Bayıldım stikırlara cidden çocuk olmak varmış çocuk ruhumdam asla bişey kaybetmemiş olmamdan dolayı bende seviyorum bu tür cicili bicili şeylere yeni odasını güle güle kullansın oğluşun odasını..
Sevgiler

Ersin Tüzer dedi ki...

Birde http://www.mutluduvar.com adresi var ordada birbirinden güzel çocuk odası sticker'ı var .

Portakallı Muffin

Bu kekleri herzamanki nemli kek tarifimle yaptım aslında. Link vermektense değiştirdiğim haliyle tarifimi buraya kopyalıyorum. :) Malzem...