22 Mayıs 2008

Ahmet Berker'in Winnie Pastası


Bu gördüğünüz, kardeşim Emel'in oğluşu Ahmet Berker'in yaş günü için yaptığım iki katlı 30 kişilik pastanın üst katının fotoğrafı.

Kalanı nerde diye sormayın. :)))))

Obez Winnie'nin modellemesi Emel'ciğime ait.

3 yorum:

aslı'nın mutfağı dedi ki...

Yeğenine nice seneler dilerim Ebru'cum, doğumgünü kutlu olsun, size de afiyetler olsun, yenmez mi böyle güzel pasta :) Ellerine sağlık.. Modelleme de çok şirin..

Adsız dedi ki...

Evet bu oğluşumun pastasından küçük bir bölüm. Maalesef o günkü koşturmaca içinde pasta bütün halindeyken fotoğraflama imkanım olmadı. Bu konuda özürlerimi sunuyorum.
İki katlı dev gibi bir pastaydı, ve tadı mükemmeldi. Her yiyen hayran kaldı. Şahane pastanın yanında ablam bu önemli günümüz için hayvan figürlü linzer kurabiye, kıymalı börek, brownieli ve ayrıca frambuazlı cheesecake de yaptı. Hepsini afiyetle yedik. Doğumgünü için tüm hazırlıklarda ablam yardımcı oldu, hatta herşeyi o yaptı da diyebilirim. Çok şanslı bir insanım kısaca :)

Her zaman yanımda olan, beni her konuda destekleyen, yardımlarını hiç esirgemeyen canım ablammmm... iyi ki varsın... seni çok seviyorum ve herşey için çok teşekkür ediyorum...

Pastanı Seç dedi ki...

ellerine sağlık canım pek düzgün olmuş

Portakallı Muffin

Bu kekleri herzamanki nemli kek tarifimle yaptım aslında. Link vermektense değiştirdiğim haliyle tarifimi buraya kopyalıyorum. :) Malzem...