9 Ekim 2008

Fırınlanmış Kadınbudu Köfte


Kadınbudu köfteyi çok severim ama, içine konulan kıymanın yarısının pişirilmiyor olması hep rahatsız etmiştir beni. Kızartma sırasında bir miktar pişiyor ama yine de çok sağlıklı değil.

Bugün aklıma kızarttığım köfteleri bir de fırına vermek geldi ve inanın tadı çok daha güzel oldu.

Bunun için; kızarttığınız köfteleri, daha önceden 200 dereceye ısıttığınız fırına verip, 20 dakika pişirmeniz yeterli.

Kadınbudu köfte tarifi için buraya tıklayabilirsiniz.

Afiyet Olsun.

2 yorum:

Damak Tadı dedi ki...

Çok daha sağlıklı ve nefis oldukları kesin Ebru'cuğum..Ellerine sağlık,güzel bir fikirdi..


Sevgilerle..

akdenizkizi.blogspot.com dedi ki...

açıkçası sadece fırında pişirsek nasıl olurdu...güzel fikir için teşekkürler..

Karbonhidrat Diyeti (Ye+İç=Zayıfla)

Karbonhidrat diyeti listesinin oldukça silik bir kopyasını yaklaşık 8 yıl önce canım ablam Sevil Üstündağ'dan almıştım. Kuzenlerle birli...