
Ekmekler biraz fazla alınmış ve yenilmemişse, ya rondodan geçirip, köftelerde kullanılmak üzere buzluğa atarım, ya da küp küp doğrayıp, fırında veya tavada kızartıp, çorbaların üzerinde servis edilmek üzere kruton olarak saklarım.
www.soframiz.com Hale Hanım'ın ev sahipliğini yaptığı #31 Bayat Ekmekler Etkinliği'ne tarifini daha önce eklediğim, bayat ekmekli tariflerimle katılmak istedim. (Tarifin ismine tıklayarak, nasıl hazırlandığını görebilirsiniz.)
Kendisine başarılar dilerim.
Bruschetta Tost

Ekmek İçinde Yumurta

Patatesli Ekmek Dilimleri

Yumurtalı Ekmek

Sucuklu ve Kaşarlı Ekmekler

Sosisli Sandviç

Peynirli Ekmekler

Ekmek ve Tereyağı Pudingi

5 yorum:
Hepsi de çok güzel tarifler.Ellerine sağlık diyorum.Değerlendirmek için güzel seçenekler sunmuşsun.Teşekkürler...Sevgiler...
Ebrucuğum nasıl güzel değerlendirmişsin ekmekleri.Ellerine sağlık hepsi çok güzel olmuş.sevgiler...
Selamlar Aslı Hanım,
Çok teşekkür ederim.
Sevgiler...
Canım Serpil'cim,
Teşekkür ederim.
Öpüyorum kocaman.
Sevgiler...
selamlar
yumurtalı ekmeği bende çok severim. Birde onun salçalısını dene oda bir harika. Eline sağlık.
Selamlar Sadiye'cim,
Onu hiç duymamıştım. Kızartıp üzerine salça mı sürülüyor, yumurtaya salça katıp, ona mı bulanıyor?
Bilgi verirsen o haliyle de mutlaka denerim canımcım.
Çok teşekkürler.
Sevgiler...
Yorum Gönder