24 Nisan 2009
Beginner's Guide To Cake Decorating
Canım Papatya Prenses'im pastaların kenarlarının file fındık veya bademle süslenmesinin kolay bir yolu olup olmadığını sormuş.
Ben elime bolca alıp, kremaya değmeden yapıştırmaya çalışıyorum.
Remzi Kitabevi'nden aldığım "Beginner's Guide To Cake Decorating" isimli kitapta, fotoğrafta da görebileceğiniz şekilde pastayı iki elinizin arasına alıp, fındığa bulayabiliyorsunuz. Ancak çok nemli pastalar için bunu uygulamak pek mümkün değil.
Dilerim bu bilgi işine yarar Prenses'ciğim. :)
Sevgiler...
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Karbonhidrat Diyeti (Ye+İç=Zayıfla)
Karbonhidrat diyeti listesinin oldukça silik bir kopyasını yaklaşık 8 yıl önce canım ablam Sevil Üstündağ'dan almıştım. Kuzenlerle birli...
-
Karbonhidrat diyeti listesinin oldukça silik bir kopyasını yaklaşık 8 yıl önce canım ablam Sevil Üstündağ'dan almıştım. Kuzenlerle birli...
-
Bu tarifimin çok kolay ve lezzetli olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Tadı profiterolü de andırıyor, Saray Muhallebicileri'nin,...
2 yorum:
Çok çok teşekkür ederim canım:)
ya benim pastalar sağılır valla resmen elimde kalır :P ben hep sütle falan ıslatıyorum pastaları.
gerçi ıslatmasam bile kayarsa falan çok sakat.
el güzeli avuç içine koyup yapıştırmak :)
Yorum Gönder