24 Nisan 2009

Beginner's Guide To Cake Decorating



Canım Papatya Prenses'im pastaların kenarlarının file fındık veya bademle süslenmesinin kolay bir yolu olup olmadığını sormuş.

Ben elime bolca alıp, kremaya değmeden yapıştırmaya çalışıyorum.

Remzi Kitabevi'nden aldığım "Beginner's Guide To Cake Decorating" isimli kitapta, fotoğrafta da görebileceğiniz şekilde pastayı iki elinizin arasına alıp, fındığa bulayabiliyorsunuz. Ancak çok nemli pastalar için bunu uygulamak pek mümkün değil.

Dilerim bu bilgi işine yarar Prenses'ciğim. :)

Sevgiler...

2 yorum:

Papatya Prenses dedi ki...

Çok çok teşekkür ederim canım:)

Burcu (Chaplin Cafe) dedi ki...

ya benim pastalar sağılır valla resmen elimde kalır :P ben hep sütle falan ıslatıyorum pastaları.
gerçi ıslatmasam bile kayarsa falan çok sakat.
el güzeli avuç içine koyup yapıştırmak :)