
Geçen pazar günü kahvaltıya gittiğimiz canım arkadaşım Tolga'ya, bayatlamayan poğaça ve meyveli kek yaptım.
Kekimin tarifini daha önce yazmıştım, ama su sefer 20 cm çaplı kelepçeli kalıp ile ve kabartma tozu koymadan pişirdim. Böyle de çok güzel oldu. Daha yoğun bir kıvamı olduğundan, daha çok hoşuma gitti. Bundan sonra kabartma tozu kullanmadan yapacağım bu keki. :)
2 yorum:
Ebru'cum kek nefis görünüyor. Kabartma tozu olmadan ne kadar güzel kabarmış. Ellerine sağlık. Sevgiler..
Selam Ebru'cum,
Çok teşekkür ederim.
Fazla olmasa da biraz kabardı. :)
İçinde kuru malzemelerin çokluğundan, yoğun bir kek oluyor.
Öptüm canım.
Sevgiler...
Yorum Gönder