14 Ağustos 2007

Sobe...

Canım arkadaşım Cincinsfikirli Banu'cum, beni sobelemiş.

Fazla zaman geçirmeden cevap vereyim istedim. Diğer bekleyen sobelerimi de en kısa zamanda cevaplayacağım.

Gelelim sorulara;
1-Benim hakkımda ne düşünüyorsun?
Canım Banu'cum, bloğundan ve mesajlarından görüp, hissettiğim kadarıyla sen; akıllı, zeki, yeni fikirleri ve paylaşmayı seven, samimi, hayattan keyif almayı bilen, keşke gerçek hayatımda da arkadaşım olsa dediğim, hoş bir anne ve 'şimdilik' ev hanımısın.

Dilerim bebişini güle güle büyütür, seni mutlu edecek bir işte tekrar çalışmaya başlarsın.


2-En sevdiğiniz arkadaşınızın ismi?
Bu soru, aslen blog arkadaşları için mi sorulmuş bilmiyorum ama, Banu'cum gerçek hayatındaki arkadaşını yazmış ben de öyle yazayım. :)
Ama bunun için tek isim yazamayacağım.
En sevdiğim arkadaşlarım; Şebnem ve Özlem
Sürekli görüşemesek de en eski ve özel arkadaşlarım; Fatma ve Filiz

3-Mesleğiniz?
İktisat mezunuyum. 1992 yılından bu yana değişik şirketlerin muhasebe departmanlarının, yine değişik kademelerinde çalıştım.
1997 yılından bu yana da reklam ve uzun metraj film prodüksiyonu yapan bir şirketin Muhasebe Müdürlüğü'nü yapıyordum. Bir kaç ay önce işten ayrılsam da, şu anda aynı şirketin uzun metraj projelerinin Mali Koordinatörlüğünü yapıyorum.

Şimdi benim için ne düşündüklerini merak ettiğim arkadaşlarımı sobeliyorum. Ama bu sobeyi cevapladık demek yok. Cevapladıysanız da benim için ne düşündüğünüz kısmını yazmanızı rica ediyorum. :) Kendini sobeleyeni, aynı sobe ile sobeleyen ilk blogcuyum sanırım. :))))

Canım Banu'cum,
Canım Şencan'cım,
Canım Burcu'cum,
Canım Özlem'cim,

Kolay gelsin arkadaşlar. Hepinize kucak dolusu sevgiler...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Size Tülay hn dan ulaştımm.. Ne ıyı etmısım gelmekle.. Sayfanızı gercekten cok beğendımm.. Ellerinize sağlık.. Bu arada sobelenmışsınız.. Ben hiç anlamam bu işlerdenn:))) ama ıyıkı sobelenmıssınız, gelır helmez sızı daha ıyı tanıma fırsatım oldu....
sevgiler
fidan

ebruakin dedi ki...

Sevgili Fidan,
Güzel mesajınız için çok teşekkür ederim. :)
Sık sık görüşmek dileğiyle...
Sevgiler.

Portakallı Muffin

Bu kekleri herzamanki nemli kek tarifimle yaptım aslında. Link vermektense değiştirdiğim haliyle tarifimi buraya kopyalıyorum. :) Malzem...